Time out

 

Ibland eller snarare ganska ofta blir det inte som man planerat.

Jag är nu inne på min fjärde månad med ATPMIX, och tvingas konstatera att jag tagit mig vatten över huvudet. Arbetet med websidan kräver helt enkelt för mycket arbete.

De senaste veckorna har jag drabbats av brist på kreativitet och en tilltagande känsla av minskande inspiration. Jag har börjat fundera över hur människor känner sig när de håller på att bli utbrända – och min slutsats är att det då är nödvändigt att ta en time out.

Det har varit väldigt stimulerande och lärorikt både att producera och marknadsföra inläggen, så därför är jag den förste att beklaga att jag måste stiga tillbaka och tänka över min fortsatta verksamhet. Jag vet i dagsläget inte om och i så fall när jag kommer att fortsätta med ATPMIX.

Men en sak är särskilt viktig för mig – och det är att tacka var och en av er som tagit er tid att läsa mina inlägg och att ge mig uppmuntrande kommentarer.

Allt gott önskar jag er var och en!

Jacob

  • Karl

    Hoppas inspirationen kommer tillbaka, det har varit mycket läsvärt! Tack för mycket intressanta inlägg. 

    • atpmix

      Tack Karl!